Maandag 14 augustus heeft een afvaardiging van TrekkerTrek Familiedag Goeree Overflakkee een cheque met een mooi geldbedrag overhandigd aan Hospice Calando. De donatie van maar liefst € 3.218,50 is een combinatie van een donatie vanuit de vereniging en donaties die bezoekers konden doen tijdens het bestelproces in de ticketshop.

Hospice Calando betrekt in januari 2024 een nieuwe locatie aan de Oudelandsedijk in Middelharnis. De donatie van TrekkerTrek Familiedag komt ten goede aan de inrichting van de ontspanningsruimte van de vrijwilligers op de nieuwe locatie.

De TrekkerTrek Familiedag Goeree Overflakkee wordt georganiseerd door een subcommissie binnen de Plattelandsjongeren Euro Delta, Goeree Overflakkee. Dit 2-jaarlijkse evenement in Dirksland is in de loop der jaren uitgegroeid naar een familiedag met vertier voor het hele gezin, waarbij natuurlijk de TrekkerTrek wedstrijd niet mag ontbreken.

Dit jaar heeft de editie plaatsgevonden op 19- en 20 mei en had door de inzet van meer van 300 vrijwilligers en het schitterende weer dat weekend, een enorm bezoekersaantal. Vele gezinnen van Goeree Overflakkee, maar ook daarbuiten hebben van een prachtig weekend genoten.

De volgende editie van TrekkerTrek Familiedag zal gehouden gaan worden op 16- en 17 mei 2025.

TrekkerTrek familiedag

Contact

Euro Delta Jongeren afd. Goeree Overflakkee
T.a.v. TrekkerTrek Familiedag
Postbus 304 3240 AH Middelharnis Nederland
http://trekkertrekflakkee.nl

Mail: [email protected]
Telefoon voorzitter: 06 365 77 780

Copyright 2018 © TrekkerTrek Familiedag | Realisatie: Welox Internet Services